Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV 2.0 и 1.8

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• GTV 2.0 и 1.8

Здравейте Надявам се скоро и аз да стана щастлив водач на GTV обаче има някои неясноти, за които не знам къде да погледна. Харесала съм си една колица в мобилето 99г., но е 1.8. Въпреки обявените официално 215км макс. километража на тази е до 260км.. четох доста из форума и се убедих че 2.0 е здрав мотор, а има ли някой с 1.8 да ми каже също така добър ли е?ще се радвам ако ми помогнете с малко инфо честно казано имам доста въпроси, но се надявам поне а тези да ми отговорите
    Alfa Romeo GTV 2.0/ 16 1997

Здреавей и добре дошла! поздравявам те за добрия избор! GTV-то определено ще ти достави много удоволствие! сега на тъпросите ти:
    максималната скорост на тези коли е доста над 200 км/ч но споровете точно колко е са грандиозни. Със сигурност обаче 260 км/ч е дастижима скорост само за 3.2 литровия модел. за 1.8 двигателя нищо немога да ти кажа. честно казано ми се струва малко слаб за тази кола. ако имаш някакви въпроси съм насреща!
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

благодаря за насърчаването А за конете..повече ме притеснява здравината на двг., макар че трудно бих успяла да му напраявя нещо Другото което ми прави впечатление е че на всички алфи джамовете са различни години, видимо е че не е от удар..или смяна впоследствие, но не мога да разбера защо така са направили..

Comment

за джамовете - разни гадини чупят - крадат музиката и бягат
        и окипазяват хубавиците
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

ммм...съмнява ме, защото са винаги поредни години и така идват тук...

Comment

здравей,
            1.8 мотора мисля, че е доста рядък. аз поне в BG не съм го виждал. Иначе 2.0 е наистина здрав мотор, но както всички алфи трябва да си поглеждаш масълцето, че ако я настъпваш си го хапва.
            а за скоростта, както колегата по - горе го е написал, въпросът е много спорен. но тези коли са произведение на изкуството.
            поздрави,
            sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от aya
              ммм...съмнява ме, защото са винаги поредни години и така идват тук...
              на кола 99та година, е нормално част от стъклата да са 98ма
              другото не е нормално
              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Вчера успях да карам 1.8, за който ставаше въпрос..никак не ми хареса как върви ..определено нещо й имаше...

Comment

Наистина са произведение не изкуството..отначало имах опасения за видимоста с това малкото стъкло отпред, но всичките ми съмнения се изпариха като понастъпах малко

Comment

Working...
                  X